var är alla?

jaa, var är alla?


i know my friends




den här helgen har varit lärorik, jag vet mer än ni vet. jag har lärt mig att alla är jävla fittor, som ljuger och är falska och gör sånt som inte är okej! jag ogillar er


söndag

varit en trevlig dag. varit i trollhättan och kollat handboll idag, ytterst trevligt.. :)
ska snart äta mat, har fasiken inte käkat på hela dagen........

hörs

puss


lite fest

haallå! är sjukt sleten, har för det första sovit rätt rötet inatt, vaknat tidigt och övningskört jätte mycket idag.. så jag känner att jag bar vill slänga mig på soffan nu.. men det ska jag INTE! jag ska festelifesta lite med några goa gubbar! haha. hoppas på en rolig kväll faktiskt.. för det behöver jag, glömma bort alla idioter :) låter bra va?

neeää nu ska jag fixa till mig lite, ser ut som ett as! haha
puss

n

lördag

igår var en riktigt rolig kväll :D danni kom till mig innan och vi började göra oss iordning och pumpa musik.  sen åkte vi med halv tio busen ner till stan och så gick vi till bjelken och tog oss några drinkar, sen gick vi vidare upp till jass där det var gott folk :D mycket trevligt och sen blev det utgång. det var skitroligt igår får ja säga, spec med min älskligs danni. haha :D idag blir det bara lugnt hemma i soffan tror jag, om inget annat inträffar. haha!

ha de gott :) puss


bild på min älskling.

snö, regn?

varför lägger jag ner tid och skriver skit här på bloggen när jag egentligen kan ta det med dom människorna? tur jag ska träffa jennifer s. imorgon så jag kan få prata ut mig, där är en tjej man verkligen kan lita på!

puss


åååååååh

just nu är jag så förbannad och arg. åhphkoj89h8e yu j

alla idioter kan dra.
usch

skolan


så här trötta var jag och bella i skolan en dag.

här kommer en video också

ja o bella otroligt duktiga dansare


haha pussshej
saknar bellabus :D


jag fick låna en ängel




du sa till mig, "var inte rädd"
men hur kan man nånsin vara beredd?


.,-


moja najbolja


tisdag

gud vad jag älskar lov. kan inte bli bättre. idag var solen framme :D skitskönt så jag och erika bilade ner till stan med högmusik och shoppade. gottgott! längtar så sjukt mycket till våren/sommaren nu så det är inte klokt. man vill bara handla sommarkläder hela tiden, handlade ett par solgladögon idag :D niciga! men blev ingen träning på sportlife idag för det blev för tight med tid. men i morgon är det h-träning och sen bio med bjelken daniella och hisham. mycket trevligt :) men nu ska jag läsa tidningen solo och sen sova. puss och godnatt på er söta


har inget bättre för mig, så laddar upp lite bilder!




tisdag!

hallå! har nyss kollat på lejonkungen. älskar den filmen! idag har jag varit på trestad, pluggat teori och kört en sväng. gick suuuuuper. pappa hämtade upp mig så körde jag hem, gick rätt bra det med, väglaget var inte det bästa? heheee
ska snart kolla handboll på tv med mammieee, imorgon ska jag till mormor och morfar en sväng och hälsa på. och 19.30 imorgon kväll spelar jag match i FLA sporthall, mot skövde!

hörs
puss

n

fredag skara









avslutar med sötaste bilden

sportlov!

fy så underbart med lov! ändå var jag uppe halv 6 imorse. haha, skulle se hockey. mamma hade nattjäst bröd som hon grädda, så jag käkade det, kollade 1 halvlek sen somnade jag. haha vaknade nu halv 9. perfekt, ska med bussen halv 10. yeeee hörs sen!

pusspuss

n

underbar helg med bästa michaela

hej alla sweeties! har haft en underbar helg:

fredag: var på risk1 som jag sa, slutade vid kvart över 12, hann nätt och jämt till skolan halv 1 för att göra demensprovet, hade inte pluggat något, men jag tror att det gick rätt bra.. slutade efter det. ringde upp jenny och mötte upp henne och tog en fika och pratade medans vi väntade på jenny h. vi gick och åt på lejas, panini.. mmm godaste! vid halv 5 gick vi upp till agneberg och väntade på bussen i ovädret.. usch höll på att dö så kallt! herrarna vann emot skara, bussredan hem var full fest för dom flesta. jag tog det lugnt faktiskt :) hämtade upp michaela i uddevalla och hon åkte med mig hem och vi tjilla i soffan :)

lördag: vaknade upp vid 9 i soffan, haha rätt döda. gjorde ingenting alls pga vädret, utan låg i soffan hela dagen och fetade. SUPERMYSIGT! kollade melodifestivalen och os osådär. somnade väl runt 1 tror jag :)

söndag, idag: vaknade runt 10, käka frukost och kolla tv. det gick en buss vid halv 4 som michaela tog hem. har varit en bra start på lovet :) åkte pulka förut med min syster, höll på att dö. as svettigt! hahah och kallt samtidigt, har ju inga termobyxer precis. haha. nu ska jag baka med mamma sen blir det dusch och tv resten av kvällen.

imorgon ska jag till körskolan och förbi miccis, hon glömde sin mobil laddare :)

puss sweeeeeeeeet


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!!!



min älskling fyller år idag.
grattis på dig tulle!
älskar dig


don't stop believing


snöväder

lägger in en bild på min söta syster!
nu ska jag fortsätta bara ligga inne med familjen + bjelken i detta jävla väder.



halli hallå

heej! torsdag redan, imorgon fredag sedan lov! känns underbart.
i onsdags åkte jag till kinnekulle för halkbana, sjukt roligt. sliiira omkring där och massa. haha, queen of the road blev vi kallade jag och sandra. haha! idag har jag varit i skolan hela dagen.. gud vad trött jag har varit. hihi.. åkte bil hem också, skönt! har kollat på os lite sådär.
imorgon ska jag på risk1, en del av körkortet som ni förstår. blir väl prat om alkohol och droger. NAAJS. sedan ska jag tillbaks till skolan för ett prov sen är det lov :D:D:D

vi hörs, snart :)

puss n

handbollsmatch

hejsvej! idag var en soft dag i skolan, jobbade lite i gruppen om demens och sen redovining så vi slutade 12. jätteskönt, behövdes. så skyndade jag mig ner till bussen halv 1 så jag var hemma runt 1. tog det bara lugnt och laddade inför matchen som vi hade förut, var samling klockan 5. matchen började halv 7 och vi mötte lysekil. vi vann med 28 - 19 tror jag. skitgott :D! var as kul att spela. längtar redan tills nästa match.  men nu ska jag sova godnatt pusshej


sommar


sovmorgon

hej allihopa. idag kunde jag sova längre :) för vi börjar inte förren halv 11. gott, så ska ta halv 10 bussen nu snart. vi har demens vecka denna vecka, tema vecka. kommer föreläsare och vi får arbete med demens hela veckan, igår såg vi på film "en sång för martin" hemskt är den, och så kom det föreläsare och idag kommer en till föreläsare, det är en tjej, "kvinna" som ska komma och berätta om hur det var att ta hand om sin dement sjuka man hemma. och så ska vi ställa frågor osv. kan bli väldigt intressant att lyssna på :)! 

idag ska jag stanna kvar i stan, ska träna på sportlife ikväll med stefanie :) bodyjam såklart, askul.. mkt svettt ;) haha vi gillar. och så sover jag hos min älskling och på onsdag är det match.. taggad! aja vi hörs. puss


..


lördag med vanessa pitty och stefanie




partyyyyyyyyyyyyy

hej :D sitter hemma hos stefanjooo och pumpar musik. ikväll blir det party med bästa brudarna, ska bli gaaaalet. som vanligt ;) men orkar inte skriva mer hehe,. hoppas ni får kul ikväll. pussssssss


sorry för min kassa uppdatering

halli hallå ;)

sorry för jag inte har skrivit, har haft fullt upp lixom. hihi, igår var jag med michaela hela dagen efter skolan. haha galet var det! gick på fel bussar, fick med mig oköpta varor ut från affären och massa annat! haha. hade iaf en jätte mysig dag. puss på dig miccan!

idag är planerna = party, wihuuu

ska hem till jenny w för lite inflyttningsfest, ska bli riktigt kul! hihi
vi hörs säkert imorgon, ska på dop på för lille melvin!

pusspuss

n

min älskling





lovely day med jennifer

hej! idag har varit en riktigt bra dag. har faktiskt varit på riktigt gott humör :)

gjorde redovisningen idag och vi fixade den galant, tycker jag.. slutade tidigt idag, vilket var jävligt gött! gick till trestad och plugga lite teori. vid halv 4 gick jag ner till stan och mötte upp jennifer, vi gick och käka på pingvin och snacka lite skit, hihi. sedan solade vi. underbart! hon följde med hit hem, umgicks en stund! hon åkte hem för en timma sen typ.
jag skulle behövt skrivit analys idag. men neeää? det tar vi en annan dag!
nu ska jag duscha sedan blir det vinterspelen i ÅRE. heter det så? på kanal 5. 21.00.

vi hörs

puss


ge mig sommar...

underbar



 

 

 

 


pain of salvation


mycket fin låt

awsome fredag med tjejorna




har inget bättre för mig

 

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 16
Vilken klass gick du i? - op1a
Vad hade du för hårfärg? - Brunt tror ja, om ja inte färgat tillbaks till blondt då!
Hur lång var du? -  Förmodligen typ 1.74
Vem var du kär i? ingen
Hade du någon pojk/flickvän? nej
Vad brukade du göra på fritiden? umgicks med brudarna  tränade, festade.
Vilka umgicks du med? - stefanie, vanessa, pitty och daniella mest då
Hur såg du ut? hm, ungefär samma som nu kan jag tänka mig
Var allt bättre då? - Både ja och nej faktiskt. Mest nej
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Nej, varför skulle jag de?
Har du förändrats? Ja det har jag.


Nu:
Hur gammal är du? - 17
Vilken klass går du i? - Op08a
Vad har du för hårfärg? blondt med brunt under luggen
Hur lång är du? 174
Har du någon pojk/flickvän? ja
Vad brukar du göra på fritiden? jag brukar softa, vara med bjelken, sporta, festa med tjejerna!
Vilka umgås du med? stefanie, vanessa, pitty, daniella och nathalie, dem mest iaf!
Hur ser du ut? you tell me

Har du..
Kysst någon? Ja.
Sovit brevid någon av samma kön? Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja
Slagit ner någon? nej
Ljugit för en bra vän? Nångång har jag nog det tyvärr
Svikit någon? ja
Fuskat på prov/läxförhör? nej, bara ngt litet isåfall
Blivit kallad Bögjävel? Haha ah det har nog hänt.
Druckit alkohol? Ja

Vem:
Skrev du senast till på msn? stefanie
Kramade du senast? pappa
Sov du hos senast? bjelken
Kan du lita på till 100%? nathalie & daniella
Är den finaste personen som finns? min syster
Vill du vara med just nu? bjelken
Ringde dig senast? Ska kolla........ ...  pappa
Skickade ett sms till dig senast? bjelken
Skickade du ett sms till senast? bjelken

Vad:
Drack du senast? mjölk
Köpte du senast? dipp
Gjorde du igår? Kolla på tv med syster
Ska du göra imorgon? skola sen träna
Vill du göra just nu? mysa
Åt du senast? fiskpinnar och potatis och dipp
Är närmast dig som är rosa? torrschampo


Kärlek & förhållanden:
Du är kär nu-  japp
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader -  nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej


Ärlighet:

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - har jag säkert
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - haha nej
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja nångång tror ja.
Jag har en hemlighet som ingen vet - Absolut
Jag har fuskat i ett spel - haha har ja säkert
Jag har struntat i ett prov - nej

Dåliga tider:
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej.
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ohja.
Jag har vaknat gråtande - ja om jag har drömt något hehe
Jag har somnat gråtande - ja

Döden:
Jag hatar begravningar - Ja dom är inte speciellt roliga nej.
Jag har sett någon dö - nej, tack och lov.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej


söndag

har precis vaknat, ska snart iväg och träna med typ 20 tränare? haha nej men de skulle vara många tränare och dom behövde ett lag att träna. det håller på i ungefär 2 timmar. sen ska jag hem och bara slappa och se på annan del av köping ikväll och blåsningen :d kul!

i fredags var det fest med mina brudar, skitkul var det :D haha längesedan vi festade ihop nu. kommer lägga in bilder sen och någon video haha. och igår så var jag med bjelken på¨dagen och sen på kvällen såg jag på melodifestivalen med syster. jag tyckte pain of salvation var bäst :) gillar såna lugna låtar. man trodde hela tiden att den skulle dra igång :D haha! de lurade oss. men tyckte den var fin.

nu ska jag äta frulle hejdå


söndag + match

heej! söndag redan, helgen går alltid så jävla fort.. haha! igår var jag som sagt ute och körde, en jävla sväng. men det gick riktigt bra, duktig är jag! hihi. var hemma igår kväll, kollade på melodifestivalen oså.. jag blev så förälskad i dolph så jag fick sätta på en rockyfilm innan jag somna, haha. självklart var 4an borta dåå.. den han är med i. haha! vaknade 8 imorse, rätt pigg. kollade lite tv och käka chips :$ inte okej!
ska snart packa, ska spela match i göteborg idag, mot baltichov.. är riktigt taggad! mmm känner att det luktar pannkakor också? WHAT? :D gotti!

veckan som kommer blir mycket så jag kan inte lova för mycket! vi hörs

pusspuss

usch vad illamående jag blir på dig

har fan varit lurvig i själen hela veckan... ååh det är fasiken inte roligt :( och igår gjorde jag något riktigt dumt.. att man aldrig kan lära sig? fyfan..

lyssnar på min nya favorit med timbaland och katy perry, då blir det bättre. snart ska jag ut och köra med mammie :) annars blir lördagen lugn. ska bara mysa till det! hoppas jag får prata med min sötnos ikväll också. hhihhhiiiihih deniiiii

vi hörs
för internet är för rastlösa jävlar

min nya favorit

Timbaland ft. Katy Perry
If We Ever Meet Again


hello fellas

dagen började ju väldigt bra... not!  jag försov mig till halv 8 och bussen går ju då så smidigt emelie (y) så jag fick ta halv 10 bussen till stan. så jag missade bara mentortid & studiepass så det är ingen fara. fick reda på psykologi provet igår och jag fick VG+ omg, hur lyckades jag? haha och idag fick ja reda på svenska provet, och jag fick VG om inte mer? för han hade inte satt betyg utan poäng så a, över 100 poäng vad VG lite över vg, och jag hade 109 :D as bra ju! och så fick jag reda på psykiska sjukdomars provet och där fick jag också VG+.. jag känner inte igen mig själv brukar inte få så bra betyg, men ja klagar inte blir skitglad :D

nu har jag slutat, jag ska vänta tills daniella har slutat, hon slutar halv 5. då ska vi åka ut till torp och shoppa lite :D gotti. hoppas jag hitttar något fint. men nu ska jag dra. pusshej


It's you and me together



ja en rätt omgjord bild, men det är så tråkigt med bara text.. så jag fick
då dra till med en bild.hah! jag har inget kul att berätta, förutom att
jag inte känner mig okej.. har faktiskt träningsvärk idag, vilket känns BRA!
var en skit bra träning igår med a-flickorna.. så man fick röra lite på
sig.. önska jag var aflicka ibland asso... :)

höres
puss

.


onsdag

haha as kul skoldag idag verkligen med bella och vickan :D mina gullefjun. fick till några roliga videoklipp ;) kommer nog lägga upp dom snart :D haha! annars har jag inte gjort mycket idag, har skit ont i halsen :( gör ont så fort jag sväljer, vill inte bli sjuk :o vill faktiskt inte det, de är så kul med handboll och allt nu! så hoppas ja håller mig pigg iaf. men fick skippa träningen idag eftersom jag knappt kunde svälja och de blir väldigt jobbigt att träna då eftersom jag är en sån slemmis ;) haha! nej men nu ska jag kika på hogan know's best på mtv, de bästa på mtv efter brooke know's best då :D haha men cioa ♥


hemma idag!

puuhh.. det behövde jag verkligen må jag säga ;) haha nej men jag känner mig lurvig i själen, det får man lov att vara ibland. haha! har sovit as dåligt inatt, vaknat tidigt och grejer. nu börjar jag väl bli lite piggare, det är ändå ganska trögt att bara sitta hemma nu och inte göra nått, usch tänk dom som har det så varje dag. skolan är rätt bra att ha ändå ibland. matchen blev inställd ikväll, konstigt? neeää snöoväder åt helvete är det ute. och våran träning blev inställd, ska väle träna med aflickorna istället, för jag känner mig as seg verkligen!

hmm har inget mer o tillägga!

hörs

puss
n

JA TACK!

hade kul med tjejerna i lördags


tyra banks


tisdag morgon

hejhej, :) skulle egentligen suttit på bussen till skolan nu, men icke. haha ska åka bil idag igen, skönt. då kan man sova en halvtimme extra :) allt rullar på och idag ska jag till körskolan och nöta teori.. känns sådär kul, men jag vill ju ha mitt körkort tills jag fyller :D hihi.

imorgon match, 20.00 i fla sporthall. KOMSII

hörs later

kisskiss

underbar låt ♫


RSS 2.0