direkt från fjällbacka

hallaja! hur är läget med er?

med mig är det huuur bra som helst. jag ligger i soffan med min vän michaela, vi är mätta, goa och runda! har precis käkat färska räkor, aioli, rostat bröd. MUMMA säger jag bara! som sagt, nu ligger vi helt utflötade på soffan och kollar på talang. sen blir det lite annat roligt på tv. bara en myskväll, orkar inte riktigt fieesta :)

tog några snygga bilder som jag hade tänkt dela med mig av ;)
OBS. vi har ansiktsmask :)













svar

lina om cause when i leave for the night, i aint coming back.:
hur har du gjort sådär med bilden? :)

svar: jag var inne på ett program där man kan klistra in bilder i olika mallar. sidan heter photofunia.com

ny dag, nya tag?

yeees, brukar vara så.

jag har precis kommit hem. har kört min syster och hennes friends på fotbollsträning sen tog jag svängen förbi bäste mormor och morfar :) fick lite fickpengar, snällaste... ♥

ska nu ta mig en dusch, packa lite smått sen kika handboll på tv med bästa mamma. wihuuu känns som att dagen är med mig.. typ. har några riktigt roliga helger att se fram emot i alla fall!

åte nyss lite nutella med.... mums vad onyttigt.. mene.

aah puss

att förlåta är inte att glömma, utan att acceptera det som har hänt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7036346.ab


fan vad äckliga människor det finns eller? usch usch usch vad äcklad jag blir!


just nu borde jag sitta och räkna matte, men jag är verkligen inte motiverad till det just nu... nationella om cirkus tre veckor ju, haha vad fan :( vill bara ha fredag. ska till överby med michaela och calle sedan mot fjällbacka. jappjapp
 
hörs later


onsdag

idag har jag inte gjort annat än att vara i skolan, gick en sväng till bjelken, mötte upp daniella och vi gick och tränade, åkte hem och pluggade för fulla muggar och annars har jag inte gjort ngt spec :) bara tagit det lungt.

i morgon så ska jag till skolan, uh går lång dag i morgon. tråkigt! men efter skolan ska jag gå och träna med danni igen, gott. och efter ska jag bara till bjelken. så att så ser det ut ;) men vi hörs! ska sova nu. godnatt


noliiiifeeeeeeee




asså varför hänger jag hääär. inget liv har jag! haha jooo
men det är inte bra att sitta framför datorn, man får bara dålig
hållning.. haha snälla jag orkar inte. har precis sovit huur
länge som helst. ska duscha nu sen går jag nog och sover igen.
är sjuukt trött och imorgon är en lång dag... jag orkar fasiken inte



.

Lady Gaga – Alejandro

bästa låten ever



längtar tills fredag lördag söndag

för då ska jag åka till fjällbacka och glänsa hela helgen med min kära, sötaste, roligaste, knäppaste, bästa vän michaela, komma ifrån färgelanda och uddevalla. synd man inte kunde göra det föralltid... jag vill flytta... till karlstad :)

gick du aldrig i skolan eller?

imorse när jag vaknade kom mamma in med en artikel från bohuslänningen där det står att det gamla damlaget i höfers nu har lämnat föreningen och ska starta eget. givetvis visste vi alla detta innan. team 172 ska dom heta som ska syfta på vägarna mellan färgelanda, uddevalla och rådandefors. sen när blev rådandefors 172? haha det är väl 173? eller är jag helt ute och cyklar. neej det tror jag inte. haha, tur jag inte har med det att göra längre. så mycket bajs snack överallt :)


är färdig med allt pluggande nu tror jag. känns jävligt skönt. funderar på att ta mig en dusch, sedan ta på mig ansiktmask och äta lite citron. kanske ska kolla på någon bra film. ingen rolig inne på msn heller...

hörs senare eller imorgon

pussaa


kubb igår med emelie





blev inga fler bilder, jag hade fullt upp med att vinna ;) haha


memories









pluggpluggplugg

fan vad man hatar skolan just nu. har så mycket att göra känns det som. ändå sitter jag här? får inte riktigt ihop detta... fast faktiskt får jag skylla mig själv att jag måste plugga, för jag har inte gjort ett skit på lektionerna när vi haft tid till det så. men tur att det är typ en månad kvar, sen sommarlov som kommer gå überfort, sommarjobb och resa med brudar! aah det kommer bli sjukt bra. funderar på att ta mig en promenad, tråkigt att gå själv och ingen svarar mig när jag skickar sååå jag lägger mig nog på soffan.

blir lite handboll ikväll på tvn. soft

vi hörs

puss

världens bästa lillasyster. du är tamigfan bäst på allt, överallt!

somewehere in this world



sitter i skolan trögt.. skulle pluggat med hittar inga böcker? är alla hemma då antagligen har ingen aning. orkar inte när ja inte har ordning på mina böcker, skärpning på det. ska leta när jag kommer hem för jag vet att jag har haft dom. men nu ska jag snart gå upp och ha lektion sen är det bara idrott kvar och sen hem!

cause when i leave for the night, i aint coming back.


grymmmee



idag har det varit en kanondag :) vaknade av att älsklingen pussade mig hejdå innan han skulle knalla iväg till jobbet. kan inte vakna bättre ♥ vid åtta ungefär gick jag upp och drog till skolan. hade bara en lektion och sen åkte vi upp till sjukhuset på studiebesök. var ganska intressant :) sen gick jag hem till bjelken och la mig en timma, sen mötte jag upp daniella och så gick vi till motionshuset och svettades ;) skönt. sen åkte jag hem och så kom nathalie och challe och hämtade mig och erika så var det dags för handbollsavslutning i hallen. var ganska kul :D men längtar bara lills försäsongen drar igång. för nu blir det damlaget för oss :)

i morgon så är det skola, ska åka med elin till skolan gottt. får man sova lite extra :D! så har vi en lektion och sen idrott. funderar på att gå och gymma efter men får se :) måste även hem och plugga så får se vad som överväger. men träning på onsdag iaf med danni :) blir nog ett corepass också då.

men nu ska jag sova :) godnatt sötnosar!

HAHAHAHHA FAN VAD PATETISKA MÄNNISKOR

haha jag orkar fan inte med vissa. nu har typ alla tagit bort mig som vän på face? hallååå, vad har jag gjort? inte gått med i eran skit som ni ska börja med. haha asso orkar inte. dumma kossor. hahaha, hoppas jenny ringer mig snart. har lite skvalleriiii. förövrigt var avslutningen riktigt rolig. haha, orkar inte jag och emma hade munk krig. haha helt katastrof. hela huvvet var ju vitt när jag kom hem av jävla munkarna. haha..

nu kollar jag på sävehof-guif herrar. ganska så kuul. borde egentligen pluggaaa




PUSSSSSS HÖRS

it will never be the same




detta har jag precis käkat, citron och äpple klyftor. heeelt okej! slutade
halv 12 idag som alla andra måndagar. göttt! har varit hemma i typ en
timma nu... tänkte sätta igång med att plugga lite, har blivit alldeles
för dålig när det gäller det, men jag orkar verkligen inte heller. vill
bara lägga mig på soffan och dö liteee. hihi.

sen får jag väl gratulera johanna och anna till körkortet. båda två :D


vi hörs

kisskiss ♥

fan va mätt o god jag är

haallååå! fan vad jag har käkat idag. är så sjukt mätt att jag tror jag rullar in till sängen nu snart. haha! skönt att försäsongen börjar den 3e :) är riktigt taggad nu verkligen!

åhå tänkte bara skriva godnatt, för jag är huuur trött som helst. känns som jag inte sovit något alls den hära helgen. men har inte nått särskilt imorgon ändå typ, svenska sen ska vi till sjukhuset. så det blir soft. jappsiee. blir nog lugnt på valborg, ska troligtvis ha myshelg i fjällbacka hos michaela med lite grillning och gott. orkar inte festa mera nu, vill helst inte träffa några människor heller på ett tag nu. så det är lika bra jag skiter i det :)

vi hörs

hejdååooeee kameeeltooeee

.

tårta nummer 1. challe har praktiserat hela veckan på wienerkonditoriet,
så då fick hon med sig en skit goooood tårta hem som vi åt innan vi åkte.


tårta nummer 2. skeeetAAAGOD








ungefär sådär såg jag ut... dock hade jag tröjan istoppad i de höga shortsen ;)








hahahah








hahahhaha jag var bara tvungen! så jävla rolig bild att jag dör
haha förlåt johanna :)








dagen efter, fotboll med brudarna







pusspuss


heej och håååå

nu är jag äntligen hemma! fan är gött sleten efter denna festhelg. igår var jävligt roligt också, magnus som vi hade festen för blev gött överraskad. haha :) vi åt lite tacos, sen drack vi lite, lekte lekar. haha rätt roligt! sen var de full rulle hele kvällen. åkte hem vid 1, ville festa mera egentligen menee så är det.. hihi. idag mår jag rätt bra faktiskt. mamma hämtade mig hos michaela förut vid 11. så åkte vi upp till högsäter och kolla när challe spelade fotboll. ISKALLT var det ute haha... jeeppjeeppss


lägger in lite bilder här snart ifrån i fredags.. blev inga igår, hade fullt upp :)


kalas dax











nu drar jag på kalajjssss

hörs imorgon'


bilderna är på michaela och mig :)

jag just nu

har käkat baguetter i ugn med potatosallad och iskall cooola med isbitar.
nu är jag mätt och go och glaaaa!
nu ska jag byta om, michaela raringen diskar och malin hämtar snart upp
oss så ska vi dra på fotbollsmatch i soleeen!

är hos bästa michaela

man ger och man tar. visst är det så?


igår var jätte kul, förfest med roliga brudar sen vidare till sohoclub... dock mindes jag ingenting därifrån knappt! gick vid 11 därifrån. var så jävla röten.. gick till pingvin och skulle k'äka, tror ni det gick? nej jag fick med mig det hem, men det hamnade i bjelkens kylskåp? haha.. sen var natten helt kaos. men det är inget jag ska ta upp här för det är inte värt det.. egentligen.

nu är jag hemma hos michaela. vi ska gå till affären och jag ska hämta min väska hos johanna samt lite andra grejer hos emelie och bjelken. jappjapp. det blir inga bilder idag, utan dom kommer imorgon eller på måndag. för ikväll blir det fest igen. en överraskningsfest. säger inte för vem eller vart för den personen kanske läser detta ;)

nej nu ska jag va social mot bästa michaela, vi hörs senare eller imorgon!

pussipusss

min snygging


nu drar vi

ses ikväll allihopa som ska till sohooooclub

puss


fredag

har nyss varit och tagit spruta för tbe :) gick super. och nu ska jag hoppa ner i duschen och sen ska jag upp till nathalie och börja fixa oss och sådär, sen blir det halv 6 bussen ner till stan och hem till johanna och parta!


fredag

haallihallå! är forfarande på dåligt humör, men jag hoppas det går över sen senare :) emelie kommer hit upp se efter 2 och då ska vi göra skiva sen blire lite fix osådär. åker ner till uddevalla halv 6 och börjar förfesta hos johanna. det blir nog super... vi hörs senare

pusspuss

jag och min michaela, sist utgång

taggar

camar med michaela och vi taggar sönder tills imorgon! ska bli jävligt kul verkligen. wihuuu, vi ska till shhooochhooohoo club imorgon som bella säger. eller var det du bella? :) sen rasade mina planer totalt inför helgen.. jag får se, det ordnar sig nog på nått sätt, jag är fixar'n ;) som förövrigt är jävligt sur just nu........

vi hörs imorgon

godnatt era jävlar

potatiscupen, alingsås, 2010

okej. alla bilder är inte lika snygga. men man kan inte alltid vara det.
eller hur? ;)

emelie och jag


emelie fixar muuusic


maja och ulrik, erik, surre. haha


emelie


boll


haha galet?


fyhr och jag


gänget


haha den förbannade tårtan som förstörde hela kvällen för oss alla typ.
vi skulle ju som sagt fira min syster på kvällen, liva upp stämningen lite
för vi hade inte fått någon sovplats. klockan är cirkus 10 på kvällen.
av det dära sprutande ljuset så gick brandlarmet. lyckat nattbuss och
gabbiiiis. men tårtan var god oc alla var nöjda och glada efter det :)


jag och vickan


jag gabbis emelie


gabbis vickan emelie


haha piano spelning by emma och jennifer kl 2 på natten.
det var det vackraste mina öron hört!


pizzaaa


eriks, ulriks, surres doja plus en mosad munk


gabbis och klara


trötta brudar



jaaa-aa detta var väl typ alla bilder. tack för en super rolig helg brudar.
var en riktigt bra avslutning i HK Höfers för ett år iaf. först vinner vi våran egna cup
sedan iväg på en jävligt rolig helg som jag kommer minnas läänge!

nu hoppas jag allt går som det ska, så spelar jag nog i rött till hösten :)

puss


är man ledig imorgon eller är man ledig?

fyfan en sån dag! har varit så jävla seg och trött i mitt huvud att det inte är sant. ändå lyckades jag somna gott, jaaa senast halv 11 igår väl? 11 kanske? men ändå.. vaknade ändå upp vid 7 helt utvilad. har gått lång dag idag, 8.30-15.40, hatar sånna långa dagar. usch! jag och jellobello gjorde nationella engelska idag, muntligt. ihih tänker säga er att de gick bättre än förväntat, ändå tappade jag några ord. men sånt som händer ;) har haft mycket eget arbete idag på alla lektioner. jävligt jobbigt, men när man väl kom igång så gick det rättså bra. tog bussen halv 5 hemmåt färgelanda. min syster hämtade mig med moppen, haha. sen tog jag tag i kragen och tog mig en löprunda, shitpooommes vad seg jag är! fast fick gjort nåra intervaller. känns gött nu. har precis käkat världens godaste mat också, stekt fisk och gräddfilssås! mummmaaaaaaa

blir en lugn kväll, ska plugga järneeet så är jag klar tills nästa vecka. jag ska lägga upp bilden ifrån helgen senare också, håll utkik!

pussar

en bild från nyår. bästa nyår med bästa brudarna!

20100422

hej på er :) sitter hemma hos bjelken, har varit och tränat på gymmet det blev löpband uppvärmning och sen blev det cirkel som jag gjorde två gånger i ungefär 30 min och sen blev det boxning och efter det avslutade jag med 10 min löpning på löpbandet. var ganska svett efter dagens träning. igår så tränade jag också och då var det löpband 30 min och cirkel  :) så nu är jag ganska trött i kroppen men min älskling lagade mat till mig så nu är jag mätt och go också :D ikväll så blir det bara soft och ta det lugnt hos bjelken. är ledig i morgon :D awsomee. sen på kvällen så blir det feeeest med brudarna... hörs mer i morgon :)


jag och nathalie innan modevisningen i mars.

svar

En nyfiken om rötet väder eller?:
Hej på er! Jag är en liten uppsalatjej som faktiskt hittade eran blogg av ett tillfälle :P Jag tycker ni verkar vara så himlans sportiga och nyttiga.. ni hade inte kunnat berätta hur ni gör för att hålla er i sån trim? ^^ Dessutom tycker jag att det är lite bilder och så i bloggen och väldans mycket text.. tycker det är roligt när man ser er gå ut eller så för jag själv är inte 18 än och får därför inte gå ut på krogen.. :( ha det finfint med er ^^

svar: hej :D vad kul att du hittat hit! för att hålla oss i trim så spelar vi handboll båda två och även börjat med gym. nyttig och nyttig men jag emelie äter inget godis och chips utan håller mig bara till popcporn men annars äter ja all mat :D hehe!  men nathalie äter på ;) hehe! vi ska bättra oss med mer bilder, förstår att det är tråkigt. det kommer massa bilder i helgen :D jättekul att du kommenterat och ger oss råd. ha det bra :)

rötet väder eller?

skulle nyss åka ner till centrum, skulle fixa challes busskort, haha då jävlar börja de snöa lite först. sen kom världens hagelskit! haha. höll på att dö, en mamma cykla med sitt barn. gud vad han skrek och grina stackarn. fick dom dära vita haglarna rätt i fejjan! haha.. idag har varit en chiill dag, ingen engelska idag heller. gotti, men imorgon blire nog :) jahaaaaa, somna rätt gött på bussen hem, har as ont i nacken nu bara. men whateeeveeeer. nu är vädret bra och jag tänkte sysselsätta mig med nått!

puss

booring



jag och nathalie kom fram till att ni är jävligt tråkiga våra läsare... ni kan väl lämna ett spår av er någon gång då och då iaf. de är ju samma som läser våran blogg ändå eftersom de nästan ligger på samma antal varje dag!

SÅ BÖRJA KOMMENTERA!

godmorgon era jävlar

fasiken vad jag är äckligt trött idag! haha :) har inte riktigt hunnit sova efter cupen, men det löser sig väl. igår kom daniella upp till mig en sväng, satt och tjata om allt möjligt, lite om resan osådär.. sen fick vi ett ryck att vi ville hitta på något, så vi drog ner till uddevalla och gick på bio, edge of darkness. helt okej film! var jävligt trött bara, trodde jag skulle somna på vägen hem när jag körde, men det gick finemang. var hemma vid kvart i 12, decka direkt.. är inte så sugen på att dra till skolan idag, men ska troligtvis göra nationella engelska så jag får nog gå ändå. jappjapp, vi hörs later, lovar att jag ska slänga in bilderna, har verkligen inte hunnit :)

pussar

en fundering


måndag

idag är jag så jäkla trött alltså, är helt sjukt att jag kom upp ur sängen ens. igår på cupen gick vi ju upp 04:40 på morgonen, fyfan hahah var det värsta. och nu i morse skulle man upp tidigt igen, det tog emot men slutar om typ 40 min så då ska jag hem och lägga mig lite. sköönt. ser fram emot helgen iaf :) blir nog kul och mysigt.


hejhej!

slänger in ett snabbt inlägg, har haft as kul i helgen. för det mesta, har varit helt galet, bilder och allt kommer senare idag eller imorgon utav mig eller emelie :) nu måste jag pluuuuggaaa


pusss

potatiscupen

har precis packat färdigt alltingen till cupen :)! jobbigt att bära med sig så mkt grejer bara. men så är det. samling klockan 2 vid sporthallen och bussen går halv tre till alingsås. hoppas att det blir en rolig helg med laget :D!

vi hörs på söndag


today

nu drar jag och käkar middag! vi hörs under helgen kanskeeeee




friday, i'm in love

halliihallå!

har typ packat klart nu, bara lite smågrejer som behöver fixas... har inte så mycket att skriva, är jävligt trött. min syster blev jävligt glad för det hon fick, plus att hon klarade teori provet till moppen. duktig är hon! :)

jag ska väl mögla lite framför tvn, käka frullee



sen drar vi. får träffa bodil hjärtat i helgen, underbart va?

pusselipuss


packar!

hallå! fan är helt slut i huvudet. har inte haft en lugn stund idag... men dagen har varit bra, blivit av med lite money med fått igen det sen ;) haha. har klippt mig idag och jag har hakat på trenden med rakat på sidan nivet, fast ändå hår över... aah ni fattar, det blev rätt ballt? wohooo.. just nu packar jag, det går icke så bra.. funderar på att gå och sova, ska upp om sisådär 6 timmar och sjunga för min syster som fyller 15 imorgon. köpt massa fina grejer till henne. bäst du blir nöjd nu challe balleee!

yeeheeeee, får väl begeee mig härifrån. vi hörs

kiss kiss


torsdag

hej allihopa. idag har jag varit hemma ifrån skolan mått röv :( vaknade upp hos bjelken och var helt yr i huvudet, helt tung i huvudet ni vet så det känns när man är förkyld, och så kunde jag knappt andas och prata. fyyy! hatar att må såhär. vill inte bli sjuk nu heller när vi ska till potatiscupen imorgon. hur ska det gå att spela när man mår såhär? men får väl se hur det går. får göra så gott jag kan.

igår kollade jag resa typ hela dagen :D blir nog en resa i augusti med tjejerna. troligen turkiet/alanya :D
efter skolan så var det handbollsträning, men jag tittade bara på eftersom jag inte mår bra.

ikväll blir det bara mycket lugnt, börja packa lite inför helgen också!


in my head

you.


stereeeo looove

jag hoppas på en resa i augusti med mina brudaaaar


nu; träning

puss


onsdag, torsdag, fredag

haallåå!

idag är jag mycket trött, vill bara sooooova!

igår var jag och jenny på möte i trollhättan om deras säsong, hur det kommer se ut osv, intressant! sedan blev det mys helee kvällen för hela slanten :) går till halv 1 idag, göött. hoppas på träning ikväll, det behöver jag verkligen.. har tagit ledigt inför fredag också när vi ska till alingsås och spela potatis. kommer bli jävligt kul hoppas jag! sen får vi se vad som händer :) nuuuu ska jag börja med mitt arbete om högt blodtryck.. buhuu orkar inte meeeeet. vill ut i solen och fika med mina vänner och snacka skit! haha

kollar på resa också med mina brudaaar, blir nog nått i augusti hoppas jag! huhhohohop


pusspuss alla söta människor

keep your'e friends close but your'e enemies closer...


höfers cup



jaaa, som ni vet så vann vi höfers cup. riktigt roligt, det var ju sista
chansen verkligen för mig att kunna vinna den så :) nu sitter jag i skolan
och ska skriva ett arbete, idag blir een lång dag. vi hörs senare

pusspuss

snyggt






http://agneeees.blogg.se/


20100412

kom hem för en stund sedan, tog på mig vårkläder och väntar på att nathalie ska hämta mig så ska vi ta en sväng till överby i det underbara vädret :D!


MÄSTARE I HÖFERS CUP 2010 :D


är i final! kom och titta 15:15





höfers cup

halliihallå. idag e jag på lite bättre humör, solen skiner ju och bränner sönder! :) igår satt jag hela eftermiddagen och greja med papper inför helgen, så jävla trött var jag.. somnade rätt tidigt ändå.
idag vakna jag vid halv 9 av att mammas tlfn ringde, haha stackarn. gick upp o fixa mig så kom mormor vid 10. så jag körde henne ner till uddevalla, till doktorn och jag gick och kollade lite på parfymer med min syster under tiden. dock köpt jag ingen, det är 2 stycken jag inte kan bestämma mig på. hehe. åkte hem så var hemma vid 12, ner till hallen och greja. sedan gick vi en promenix med melvin i vagnen, upp till 172 och käka lunch allihopa. sen tillbaks till hallen. nu är jag hemma och mellanlandar lite och ska byta om lite smått oså, sen ner till sporthallen igen. jaa-aa detta blir nog en rolig helg ändå, med härliga brudar! första matchen ikväll är 19.49, be there


puss n


20100409

hej på er. är jätte trött idag, vaknade för en stund sedan och gick upp och åt frukost och sen dess har jag bara tittat på desperate housewives, första säsongen, är helt fast i den. så sjukt bra :)! nu så ska jag bara fortsätta med det och sen ikväll så är de första matchen på höfers cup :d! kul.  kom och titta vet ja.


ååh getpung asso

hade skrivit ett inlägg igår.. men det kom aldrig upp. iaf hade jag en riktig myskväll :)

just nu ser jag verkligen inte fram emot helgen, vill inte träffa vissa idioter som jag verkligen hatar...... annars ska de bli jävligt kul att spela.. mene aja. jag ska väl visa att jag inte bryr mig, jag är ju bäst på det ;) orkar inte skriva något mera just nu heller. internet gör mig bara på dåligt humör. funderar ärligt på att ta bort min face och sluta blogga också. orkar inte med vissa...

puss

är i norge

tittar på bilder och längtar till sommaren








hahahah att jag inte dör!

hahhaa sanna k. har lagt ut massa videos från i fredags på face. tror jag skulle dö när jag såg pads videos! hahh, så jävla störda! haha..... har sovit as rötet inatt, först kunde jag inte somna för jag är så tät i halsen att jag knappt kan andas, sen vaknade jag 5 imorse.... apaaa, vaknade nu vid 8. ska snart käka fruulle! sen blir det till torp med bäste morfar. har massa grejer att göra idag. så vi hörs sen!

puss


yäähäää, som sagt höfers cup i helgen

måndag

hej har inte skrivit på några dagar, förlåt. men har haft fullt upp i flera dagar, i torsdags var det lipz och på fredag harrys och på lördag fest hos stefanie och sen lillis. så är ganska trött efter de här dagarna, så idag sov jag ända till klockan 3 haha. var längesedan ja sov så länge. men var gott :) nu håler jag på och fixar med musik till norge, ska åka dit idag med pappa och daniella :D ska jobba på påsklovet. men komer hem på torsdag så de är gott :) till helgen så är det höfers cup också. då får ni komma och kika :)! men ni får ha det så bra.


adam lambert

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me'


LADY GAGA

vill någon jävel åka med till stockholm och se lady gaga den 8 maj? ååhhåååå



halsont

hallåhallå, har inte haft någon större lust att skriva verkligen. igår när jag kom hem var jag så jäkla trött, deckade direkt i soffan och sov hela dagen nästan. inte bra att festa verkligen. och min hals är as tjock. hoppas inte på halsfluss :( på onsdag fyller ju freddan, kanske blir party då med? eller? haha njaa tveksamt men det är ju ett tag dit också... idag ska jag inte göra nått, mögla framför tvn tror jag, blir nog lite oth, en dag för mig själv, tror jag behöver det med tanke på vad som hänt det senaste.. hehhee inte okej. jag ska lägga in bilder också, loovar! men min dator är lite knäpp så de funkar inte just nu, dom kommer in antingen idag eller så imorgon :)

pusspuss sötnosar

fyfan såna dagar!

gud vad kul jag har haft dessa dagar med mina brudar! lipz i torsdags, skit kul verkligen. känner ju ingen där så det var väle lite tråkigt... igår var vi på harrys! och det var så ´sjukt mycket roligare, förfesten hos michaela var galet, haha tänker inte gå in på detaljer :) sen drog vi till harrys, träffade på massa roliga :) decka direkt när vi kom hem, mina fötter asso! haha.. sitter och överväger om jag verkligen ska festa ikväll igen. det skulle vara jävligt kul! men jag får se. jag mår verkligen apa :( haha. neje nu får jag käka nått sen ska jag vila mig!

pusspuss

RSS 2.0