20100331

hejsvejs, dagen började med att nathalie kom och hämtade mig med bilen :D grymma bruden har ju körkort nu så vi åkte till skolan för vi hade sovmorgon. i skolan så hände det inte så speciellt mycket var ganska soft, hade bara två lektioner. sen gick jag ner till stan köpte lite grejer, sen åkte jag kvart i 2 bussen hem. har pluggat och bara tagit det lugnt. sen förut så ringde stefanie, då var hon, bella och pitty på väg ner hit. för hjärtegullet bella fick körkort idag :D så dom åkte hit ner och hälsa på mig. blev mkt glad att träffa flickorna! så nu så har jag bara packat, ska till michaela direkt efter skolan och sen blir det party för hela slanten. ska bli riktigt kul :D

men nu så ska jag plugga lite innan jag somnar, har prov i morgon men ja vet att det kommer gå skit. känner mig riktigt oförberedd för detta provet ska jag säga er. inte okej, men inte mkt att göraa. de har inte gått in ett skit av det jag pluggat? va ska ja göra åt de liksom? haha! aja, om vi inte hörs i morgon så hörs vi på fredag. ha det gott.


onsdag!

halloo. är ganska trött idag, skönt att vi har sovmorgon i alla fall :) det har hänt rätt mycket det senaste.. men jag tänker bara ta in det bra i det hela, jag orkar inte bry mig eller lägga ner energi på annat. fik ju mitt körkort i måndags, överlycklig! ska ta bilen ner till skolan idag, hihi hade lite sovmorgon sååå.. varför inte :) igår tränade jag handboll, kändes bra. jag är sugen igen.... idag blir det en soft dag, två lektioner, sen träna med malin sedan lite mys hos michaela och freeddda! japp, imorgon ska vi alla till LIPZ.. hörde det blir mycket folk imorgon, och det låter jävligt kul :D vi hörs


puss!

rösta, och hjälp mig att vinna!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


KÖRKORT

yes, idag har jag fått körkort! :D


kanske också borde skriva något?

haha ooppssiiee vad dåliga vi är på att uppdatera verkligen! har haft en gaalen helg.

i fredags var vi hos mw och förfestade, haha blev lite väl mycket för en del :) skulle ju till harrys, men det blev inget av, var typ 10008964 meter kö.. neesch det orkade jag inte. såå klart man blev lite besviken när man hade taggat. hahaha värsta var på lördag morgon emelie ringer och frågar om jag vill med o kolla på modevisningen på torp. aahh visst! hah på med partykläderna och drar dit, det ångrar jag djupt ;) haha.. åkte hem vid 2. kikade igenom min mobil.. hade skrivit en del dumma sms... mobil borde vara förbjudet när man dricker. hah ååh... duscha o käka när jag kom hem sen deckade jag i soffan, var helt sluut. idag gick jag upp vid 8, åkte med till henån och lämnade min syster, sedan övningskörde jag hem. gick superduper! åkte förbi malin och hämtade min väska oså, gulleungen låg och sov :) haha. nu har jag o mammie grejat lite här hemma, lollo och company kommer sen vid 5, lite kalas för meeeeeeejeeeee.. sen är helgen slut!

nu taggar vi torsdag! puss

gorgeous cover


några bilder från gårdagen











lördag

sitter med min älskling och vi är helt nyvakna.. är trött som fan alltså, har ett jävla morgonhumör haha stackars bjelken :p hade riktigt kul igår faktiskt, var hos wette på förfest och sen bar det ner till stan men vi orkade aldrig dra ut så vi gick och käka pizza.

 försöker få tag på stefanie men hon sover som en stock. ska ut till torp och kika på erika som ska gå modevisning :) ska bli kul. ikväll blir det till att vara med tjejerna.

hörs sen


partynight 20100326

ikväll blir det utgång med mina tjejer, ska försöka ta så mycket kort som möjligt så de händer lite här på bloggen :)

ah just det igår så gick jag modell för min syster och 5 andra tjejer från hennes klass, dom hade projektarbete. och vi gick modevisning,  erika gjorde mig fin i håret och sminka mig. var väldigt nervöst men var skit kul :D det kommer bilder någon dag här.

ha en bra kväll!


it will never be the same

hallåååå, har precis packat. tror jag fått med allt! :) ska möta upp malin i stan vid halv 2, då åker vi en sväng förbi torp, sedan hem till henne och tagga! wohoowwww


pusss


sjuuk..

hallååe! har nyss gått upp och sjukanmält mig, haha fan vad rötet jag mår. har ont i bihålorna och jag är megaförkyld och feber. detta känns bra! vi som ska ut ikväll och fixat o donat! jag får vara sjuk imorgon ;) haha. igår gick vi modevisning för frisörerna. gick riktigt bra, men var gööött närvös :) haha. emelie har tagit bilder så det kommer väl här någon gång! ha det bra så länge så hörs vi... för nu ska jag soooooooova

pussar n

sommar 2010 får gärna komma nu


20100323

sitter i skolan och gör inte ett skit, försöker sysselsätta mig på facebook och bloggar men ack så tråkigt. det är ju inget nyss att kika på så här tidigt. dom andra har lektion, matte b men jag har inte det så  jag har håltimme nu på morgonen men så måste jag ju ändå ta denna tidiga bussen eftersom ingen annan passar. kul, nej!

efter skolan ska jag möta upp danni, vi ska bort till motionshuset och kika lite. vi kanske ska börja träna där, får se.


i'm gonna undress you



spinningen gick galant, svett svett svett! mycket gott. nu basar jag bara musik mmm... det är några spännande dagar nu framföver haha. det ska nog gå bra. färgade håret idag, är nu helblond igen vilket jag är nöjd med. trivs nog bäst i det. men nu så ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig en skål med flingor och glo på tv.

mina tjejer


 ni betyder mycket ♥

20100322


; nu ska jag iväg och spinna med mamma!
hörs sen.

jag har nog världens bästa vänner och familj.

jag älskar er så jävla mycket och ni är bäst i världen!



SWEET 18

hallåååå! idag fyller jag 18 år. gud vad jag har längtat! helgen har varit huuuur bra som helst. som sagt så kom tjejerna till mig i fredags och vi myste :) igår, lördags spelade vi match, förlust tyvärr.. menee vi är väl inte ett div.1 lag kanske...
efter matchen kom släkten på min pappas sida hem till mig, farmor, farfar oså, fick massa pengar, och då menar jag huur mycket som helst :) så det känns bra, åkte ner till jenny vid 8. fick två vinflaskor av jenny x2, sötnosar ♥  vi drog till sofias pojkväns lägenhet, där laget var. sa hej o lite sådär, sedan drog vi till kullan.. haha. det blev liiite mycket då. mene man fyller bara 18 en gång ju. hehheeh, sov i stan sedan :)
vaknade helt röten imorse, mamma kom och hämtade mig vid 1, åkte hem duscha oså. sen kom mormor och morfar hit, käkade mat. fick presenter, det sista till körkortet osådär. dom åkte nyss hem. skulle egentligen behövt plugga, men asso... idag kan jag nog inte det.. är sugen på film mys.... :) någon?

sme pictureees



jag vet jag ser ut som fan, haha. men jag och bästa mormor ♥


morfar ♥








en sån där turvätte




hahah mina brudar





lite av det jag fick :)

vi hörs, puss


sommar!


20 mars

halli hallå, igår var jätte mysigt, tack bästa brudar för allt. vi åt mat, drack lite drinkar myste och snacka skit :) haha underbart! fick fina presenter också, mascara, skyddsserum, örhängen, partyväska och en sån rattmuff? heter de så. haha jätte söt :D tack så mycket! malin och michaela sov hos mig, dom decka direkt. haha vi var helt slut :) vaknade halv 9 imorse, käka smörgåstårta till frulle och spelade lite super mario wii. dom åkte hem nu halv 12, och jag har diskat servisen som vi ska ha sen när farmor och alla kommer på lite kalajssss. sedan blir det nog uddevalla som planerat. hihi men först match 16.00. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vi hörs

ciaaoooo

20100319

kom hem från nathalie för en stund sen, hade verkligen jätte mysigt med tjejerna. det var jag, danni, emina, michaela, sanna, johanna, malin & lilla nathalie då såklart :D vi satt och åt god mat och drack goda drinkar och hade allmänt trevligt. tråkigt att ja åkte så tidigt men fick chans att få skjuts hem och borde ändå gå och lägga mig nu för ska upp tidigt på samling, ska iväg till mellerud och spela match till morran. så hoppas på seger!

men nu säger jag godnatt


fredag, äntligen!

kelly clarksson - all i ever wanted




hallihaallå! sitter och lyssnar på musik, försökte spela lite wii med min syster, men det slutade med att vi blev ovänner, vilket är väääldigt ovanligt:) haha.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra? plugga lite kanske, tjejerna kommer ju inte förrän 7 ikväll så. hi hi hi. så det blir massa mys!
imorgon ska det spelas match för fulla muggar, sedan blir det kalajs för mig en sväng sen till uddevalla troligtvis. jaa-aaa det var väle det. min fredag blev mycket bättre när jag tänkte på allt bra! gud vad bra det känns just nu!

PUSS


snigg ellee?

19:59


20100318

hej :) gör inte speciellt mycket, kom hem för ca en timme sedan. har varit i stan med daniella och shoppade lite. det har varit en soft dag idag får jag säga, mycket härligt. har även klickat hem första och andra säsong av desperate housewives också, gott så nu kommer snart både big brother och dom hem i min brevlåda så då får jag massa att titta på när jag har tråkigt, väldigt gott. och nu så ska jag plugga på det underbara naturprovet, jag orkar inte med det. hejdå!



om man ändå skulle plugga?

heheeej.. har kikat runt på h&m sida, hittade massa jag bara ville klicka hem.. får nog göra det, ska ta mig ett snack med mamma! haha. annars har dagen varit as bra hittils. dom ringde förut om sommarjobb, v. 26-33 ska jag jobba, iofs i kök fyra timmar om dagen, sedan skulle jag jobba extra två veckor, men ändå. fasiken vad underbart med money! det behövs verkligen. haha! borde kanske plugga också..... har ju naturprovet imorgon, inte alls sugen.. menee sen är det kalajs hela helgen! jag älskart

pussssss

20100317

hej. träningen gick okej, vi är allt lite sega alla men så är det ju, träningen hade ju sina ljusa stunder ibland med! hehe. efter träningen så åkte jag hem, kikade på tradera lite, vann budet på big brother 2004 dvd. så nu ska den skickas hem till mig så jag kan börja nöta. haha :D vann den precis med några sekunder så jag är nöjd. sen så såg jag på film med erika och robin, det blev allt för min syster igen. så fin film alltså, kan se den igen alltså för den är så bra och fin. och nu så ska jag lägga mig i sängen och plugga på älskade naturkunskapen... love it!


onsdag ledig!

idag har vi varit lediga, riktigt gott. sov hos älskling inatt, sov ut till klockan 12. det gjorde susen, sen tog ja bussen hem och nu sitter jag här och ska snart iväg och träna. måste plugga också :( får ta det ikväll efter träningen. guuud vad kul. ush jävla naturprov på fredag. menmen, får gå som det går kan inte göra mer.

vi hörs sen


onsdag *

hallå hallå! har k-dag idag. så jag ska egentligen sitta och plugga nu.. men har inte riktigt kommit igång med det än.. är inte alls sugen på att plugga. var hemma rätt sent igår så det var skönt att få sova ut idag.. till 10, men ändå :) tog mig en promenad i det fina vädret, förbi affären och kronan som det nu heter.. haha töntigt, tkr det ska heta apoteket. haha. käka frulle när jag kom hem och spelade lite wii super mario.. klart det var dåligt batteri när jag skulle spela.. så det blev typ en kvart. nu har jag precis cyklat på våran cykel här hemma en halvtimma sedan tränat styrka. känns sådär as bra! nu ska jag duscha sen får jag väl sätta mig med den där jävla naturskiten :(

ikväll träning..........

ge mig lördag

bästa fyhr och jag

will sing 4 beer



nu ska jag sova mina kära. godnatt på er :)


träning!

hallå! har precis bytt om för lite träning, ska köra två handbollsträningar idag i sträck, känner att jag behöver ta igen lite, haha. så jag hoppas inte det var våran måndag att träna miniflickorna? nee men det tror jag inte. hoho, skolan idag har varit chill, blir dock trött på att bara sitta och lyssna... men. senare ikväll blir det plugg, imorgon heldag..... först skola och sen trestad, teori åthelvete ska jag plugga, sen lite solning osådär. ledig onsdag, underbart! sen är det bara torsdag fredag lördag söndag. ååh vad jag längtar nu!

pusspuss

jag älskar dig min snygging ♥


ååååååååååh


allt för min syster

my sister's keeper

ja just det, såg på en jättefin film igår. och som jag grät alltså, har aldrig gråtit så mycket till en film någonsin :( den var så sorglig. man kan inte tänka sig hur vissa har det alltså, man ska inte klaga på smågrejer för det finns så mycket människor som har det så jäkla jobbigt.

om ni inte har sett den så rekommenderar jag er verkligen att se den. snyftfilm till tusen!


matchdag

hej. har nyss käkat lite mat. spelade match förut mot kropps hemma, det blev 16-16. vi var duktiga men det var surt att det blev lika eftersom vi ledde hela matchen. men så är det! :) vi gjorde en bra match. nu ska jag inte göra så mycket. ska gå och lägga mig ett tag tror jag. är skit trött så det kan vara gott. men vi hörs sen. pusshej


ååh vad tänker ni med sweeeden?

jag ville verkligen inte anna skulle gå vidare. haha ååh vad surig jag är nu.. hade hellre sett erik saade.. menee så är det!

vann matchen idag, med 29-22 eller något.. var verkligen helt död efter matchen. wohoow, men det kändes jävligt bra att vinna när man verkligen gjorde allt :) jag körde hem oså, gick fint. stannade till i trollhättan, köpte chineesfood. as gott! har kollat på melo bara sen.. ska mögla lite här vid datorn. hoho

puss

n

melodifestivalen

tjoho. sitter i soffan med laptopen och har även på tv'n där melodifestivalen har börjat. tänker bara på lyllos syrran som är där i globen och kollar :D jävla jävel.. vill också vara där :d men är glad för din skull mitt hjärta. hoppas du har kul. själv sitter jag alldeles ensam hemma :( tråk. idag har jag inte gjort någontingen alls, har bara varit med mamma och pappa. och bjelken sov hos mig inatt men han åkte hem halv 12 för han skulle jobba :( önskar han var här nu. åh jag och pappa åt skit gott förut, potatisgratäng och fläskfilé och beasås, mmmm gissa om ja blev proppmätt eller? haha men hur gott som helst var det.

jag kan inte riktigt komma fram till vem jag vill ska vinna melo. men kanske salem? för att han är så charmig på scen. eller kanske eric saade? manboy var ganska bra ändå, fast darins låt var också bra.. fast det var anna bergendahl också så ah vettefan.

men själv så tycker jag att Kalle moraeus - underbart helt klart är en vinnare för mig :D haha så söt




den här staden får aldrig nog av saker som går sönder


paradise andreas


ganska mycket okej.  tatueringen ♥


inte okej...

lördag och match

hallå! vaknade för cirkus en timma sen.. galet, men är rätt pigg ändå! hela veckan har jag haft fullt upp. i torsdags var jag med michaela, vi solade oså. sen gick vi på bio. alice i underlandet. jag tyckte den var riktigt bra! sov hos henne också, decka direkt :)
igår var jag i skolan en sväng.. åkte hem med 1bussen, sov nästan hela dagen. sen ner och kolla herrmatchen, var väle trevligt...

idag ska jag till lidköping och spela match. wuhhhuu vad roligt det låter............ ååh.. tur mamma och pappa ska komma och kolla på mig, så jag kan åka med dom hem! ikväll blir det lugnt, ska kika på melodifestivalen osådär. får försöka plugga lite idag också, tråkigt men..

jaa-aa vi hörs väl om sisådär en vecka igen, haha. kommer verkligen inte ha någon tid i veckan känner jag.. det börjar dra ihop sig nu :)

puss

/n

ville bara säga godnatt


pusssssssss & godnight


torsdag

hejsvejs lingonface! kom typ nyss hem för en stund sen. stannade kvar i stan idag och gick och fikade med mina tjejer stefanie,vanessa, pitty och daniella ♥ alltid mys med mina hjärtan. så nu är jag bara hemma och ska snart sätta mig framför tv med mamma och erika och  bara ta det lugnt.

haha idag på rasten så gick jag och bella och kika på stan, vi hade 2 och en halv timmes rast så först så gick vi några tjejer i klassen och åt på pingvin var skita gött men ångrade mig snabbt efteråt eftersom man mår AS!! var så proppmätt som man kan bli alltså, så vi skulle nog ha delat på pizzan kom vi på efteråt jag och bella. men sen iaf så gick jag och bella till br's leksaker och kika hahah skitkul lägger ut en video på de...


nu; handbollsträning!


na na na every day

har nyss varit på spinning, as gottt!! och nu har jag duschat och ska snart dra till bussen och åka ner till stan till min älskling.

surfade lite på internet och hittade denna goda coverlåt




åååhh

mitt huvud :( har sån jävla huvudvärk i käkarna och det stramar åt helvete... :( är så sur på alla människor just nu...... ser fram emot imorgon iaf, ska till göteborg och kolla handboll o lite så. nej jag orkar inte, så jag drar mig, skriver något dumt annars :)

utgång med marie och daniella







sen blev det inga mer bilder av kvällen!
men det var en skit kul kväll/natt :DD


söndag... igen

heeej! har haft en lugn och underbar helg :)

i fredags åkte jag mammie och challe till nossebro och kolla herrarna. rättså trevligt att hitta på något så..vi satte på luftslottet men jag somnade ifrån den.. vaknade rätt tidigt igår lördag, skulle spela match, mot karlskoga.. jävligt trög match, åsså var inte jenny med =( haha! men hon kom och kolla andra halvlek, åkte med henne hem. myste hela kvällen, jenny h och jasmin kom också. kollade på allt för min syster. haha som jag lipade... men den var jävligt bra :) var hemma vid 12 inatt och decka direkt.

idag ska jag på kalas för amadeus, 2 år redan den lillaa gullungen :)

åååh också är det bara 14 dagar kvar tills jag fyller numeed, längtar!

party ikväll




jag älskar dig min bästavän




finns ingen bättre vän än dig mitt hjärta, har så jäkla kul med dig och vi förstår verkligen varandra.
vi kommer gå igenom hela livet tillsammans du och jag, det är en sak som jag vet är säker ♥


snart helg!

sitter och lyssnar på ted gärdestad. haha när jag säger det namnet tänker jag på en pojke i skolan som har klippt sig precis som honom. haha! ser för rolig ut. det var ju razzzia här i fla igår, om jag hade tänkt efter lite hade jag vetat vilka det var, men jejja sa det förut. jag hörde dom faktiskt snacka om pengar till skitgrejer.. haha. aja!
var nere i hallen och kollade på min systers match, förlust menee så ede. jag ska snart dra mig till sängen och glo film, blir en lång dag imorgon. buhhuuu. i helgen blir det nog lugnt också, ska inte festa förs jag fyller nu. om sisådär 3 veckor, yeah great!

pusspuss


onsdag



har ont i magen, bajs på de!!

danni var nyss här, vi har våra planer - underbart! :D men nu så ska jag bara ta och lägga mig i sängen och kurera mig och kika på avatar, såg aldrig klart den igår, så det får de bli :)

eeeheeeh

jag älskar min klass, OP08A
puss på er
för att ni är bäst


åååååååååh






























BROTHERS






den här måste jag se!


it will never be the same



haallåå! idag är jag på bättre humör faktiskt, har släppt det mesta, med tanke
på hur mycket skit snack det är runt alltingen så skiter jag i det nu :) jag vet
vilka idioter det är, och varför lägga ner tid? neej aldrig!

är hemma från skolan idag, är fortfarande sjuk. feber och förkyld. trodde
jag skulle slippa undan att städa idag, men icke.... haha! ska snart ta mig
en dusch och fräsha till mig lite.. min syster spelar match ikväll, ska nog
åka ner och kolla på den. vill träffa min sötnos jennifer också och hejja
på henne! hi hi hi. neeää jag får dra mig, inte en jävel inne någonstans!

pusspuss

njaaaaaa

51 frågor när du har tråkigt!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? mörkhårig och snygg!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej :)
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? sängen?
4. Hur lång är du?: 1.70 typ
5. Vilken är den senaste filmen du sett? hmm minns inte

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: kunde inte sova :( <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på till vem
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? för en halvtimma sen kanske
10. Icke godkänt i något ämne? nej inte än.. hihi
11. Mvg i något? nepp
12. När vaknade du idag? vid 9
13. Vilken är din favoritplats? soffan
14. Vilken plats föredrar du minst? skolan? haha
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis någon annanstans än färgelanda
16. Hur stor är din säng? 120 :)
17. Vad sover du i? naken....
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4
19. Var har du bott/bor? Munkedal & Färgelanda
20. Tycker du om kinamat? jaaa det gör jag.
21. Tycker du om kaffe? ja
22. Vad dricker du helst till frukost? oboy, mjölk 
23. Kan du spela poker? ja liteee
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp
25. Vill du ha barn? ja
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska 
27. Har du någonsin åkt ambulans? nepp
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet

29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
30. Är du cool? mmmm:)
31. Kan du rulla med tungan? vadå rulla? nä? 
32. Vem är den roligaste människan du känner? det finns ingen roligare än mig?
33. Vad har du för ringsignal? flo rida ft. ke$ha - right round
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nää
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ett papper
36. Kan du byta olja på bilen? haha nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? svinalängorna
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? nej... :)
39. Dansar du i bilen? nej
40. När var du i kyrkan senast? 14 februari, på dop
41. Hur många hål har du? 25
42. Har du någon piercing? öronen och naveln.
43. Har du någon tatuering? neeej
44. Gillar du någon just nu? jaa
45. Har du provat droger? nej
46. Röka eller snusa? inget av de :)
47. Har du pojkvän/flickvän? nej
48. Vad är ditt mobil nummer? gissa
49. Vad ska du göra ikväll? ska softa 
50. Har du några syskon? jaaa klart
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? 15 tusen

7 månader älskling

jag älskar dig min tulle
7 månader & fler ska det bli ♥♥


måndag, skola igen

min kära vän nathalie är lite deprimerad här på bloggen, men jag finns här gumman, alltid ♥



dagen har varit väldigt kort i skolan, awsome! vi har nytt schema och vi har bara två lektioner på måndagar :D hur gott är inte det, slutar halv 12. och i morgon har ja också bara två lektioner för jag har inte matte b, så ja slutar 1. och på onsdag slutar vi halv 1 :) och fredag halv 2. bara torsdagar vi går lång dag så jag klagar verkligen inte :D! hur underbart som helst.  sen ska jag på träning, och sen hem och plugga lite. nu ska ja äta och se på film. pusshej




RSS 2.0