bye bye

denna bloggen kommer splittras, jag går tillbaks till min gamla blogg emeliefyhr.blogg.se så där kan ni fortsätta läsa mina inlägg. nathalie vet ja inte ännu hur hon ska göra, det får hon höra av sig om.

BYE FOR NOW

here they comes, the beautiful ones


EGO










kass cam jag vet.

ser fram emot träningen ikväll och imorgon.
ser fram emot fredag när vi ska fira emina.
ser fram emot lördag när jag ska spela genevilyran
 och kolla på balen med bästa vän.



why do we need fashion?!

hej hallå!

är precis hemkommen. har haft en skitbra dag. var på näl som sagt med mormor, hon blev klar tidigare än beräknat, så vi åkte ut till överby.

 
fick med mig dessa hem, riktigt snygga. din sko. 349;-

köpte även en svart kavaj och två linnen med tryck på cubus.

har varit två dyra dagar för mig. men nu får det vara bra. haha!
har nog allt jag behöver nu :)


ska slänga mig på soffan i några timmar sedan ska jag till trollhättan
ikväll och träna handboll! underbart.

puss


snyggjävel


megan fox


tips

jag vet inte riktigt vad man ska skriva om....

ge oss lite tips på vad ni vill läsa!

Find your love

K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

haha hur soft var inte den då?


har varit med michaela idag, åkte ut till torp en sväng och shoppa. det blev två tunikor och lite underkläder samt en bikini. japp det var ungefär 600 spänn i sjön.. kändes sådär. men jag är nöjd med detta. imorgon ska jag till näl med mormor sedan vidare till överby. ska kolla efter några snygga skor och lite annat smått och gott. näää.. nu ska jag duscha sedan kolla på the mentalist!





dessa två från gina. riktigt snygga på... :)


pusspusspusss

I bet that's Justin Bieber



hur sött var inte detta då, blir ju nästan tårögd så sött :D

i skolan

hejsan kom nyss till skolan, åkte bil idag med syster. men har ingen lektion nu på morgonen för jag har inte matte B och jag fick en läsarfråga här i veckan som undrade varför jag inte läser matte B och det är helt enkelt så att jag hade väldigt svårt för bara matte A och jag har alltid haft väldigt svårt för matte nästan hela tiden så då kände jag att istället för att läsa matte B och att det ska gå skit och jag ska låta det gå ut över andra skoluppgifter så bestämde jag mig för att skita i det eftersom det är frivilligt och istället läsa upp de senare i livet om jag känner att jag vill ha med mig det, för då är det bara matte som foukuseras eftersom jag gått ur skolan då. så det är varför :)

träningen igår förövrigt gick väldigt bra, det var en skitbra fys träning med mycket spring och styrka. så det var jättebra. men lite tråkigt att det kommer så fruktansvärt lite folk på träningarna, KOM OCH TRÄNA TJEJER. det är inte farligt ;) de är bara gott att få röra på sig, det känns skit bra efteråt och alla pushar varandra hela tiden vilket är bra. har inte så farlig träningsvärk idag iaf som jag hade förra veckan haha tack och lov för det.

 


outfit


ganska soft är jag idag

jag kan inte..

SOVA


ååh vad jobbigt det är. stängde av tvn vid halv 12, låg en hel timme och vred mig sen började jag höra läskiga saker i mitt rum. haha jag vet jag är töntig. sen fick jag ett gullsms. då blev jag lite glad. satte på tvn. sen kom jag på att jag måste skriva träningsdagbok, som vi ska lämna in sen i slutet av försäsongen tror jag?

så jag började sätta igång med det och nu har jag gjort färdigt det.. nu vet jag inte vad jag ska göra, är jätte pigg verkligen, helt sjukt. träningen förut gick bra, kändes jävligt gött. kommer ha go träningsvärk imorgon :)

nää. jag får väl försöka sova. vi höres

pusspuss



ett tag sen...

norska hollywoodfruar

 

såg nyss på de nya programmet av hollywoodfruar fast nu är det med norska tjejer. jag tycker att det är så otroligt roligt att se på en del alltså, de är ju helt plastiga vissa haha de kan ju knappt skratta för det ser ut som att hela ansiktet ska spricka, iaf på hon siv nr 3 på bilden haha :D men det är ju faktiskt kul att följa också för dom är ju så korkade så man måste ju bara titta..


ny vecka

måndag igen, men soft dag i skolan iaf, nu ska jag iväg på träning :) hoppas ja orkar me, är helt trött idag. men får kämpa :D


all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories.


sjuuk

heejheej! idag har jag varit hemma från skolan, mådde jätte dåligt imorse :S har sovit tills nu så jag känner mig lite piggare.. hoppas jag blir bättre för jag vill träna ikväll! det är viktigt :)

annars ska jag plugga lite idag, har prov på torsdag och en inlämning på fredag.. buuuu. imorgon ska jag vara med älskling michaela! får se vad vi hittar på, blir nog torp en sväng iaf.


pussar



20100523

nu har jag pecis vräkt i min en pizza. mm de va gott, men uäh som man känner sig efteråt alltså. phu! men nu ska jag ta halv tio bussen hem till min älskling. har sett fram emot att mysa med honom hela dagen, gosi. idag så har jag varit på konfirmation för min kusin mathias, var så fint så haha :D så det  blev smörgåstårta och prinsesstårta fört, gissa om det var gott alltså :D skitgott. men nu är ja väldigt trött så kommer somna som en gud inatt.

och i morgon är de ny skolvecka igen, pust... ja orkar verkligen inte, är så jäkla skoltrötttt. men bara några få veckor kvar så får väl stå ut. har även redan lite planer inför helgen som förhoppningsvis blir av så då har man ju någontingen att se fram emot. men nu ska jag gå till bussen.

pappa fyller år idag också, så grattid pappa på födelsedagen ♥



(L)



fredag 21/5



för att få mer besökare




vill du få mer läsare? tryck bara här och bli medlem på bloggtrafik :)


min systers konfirmation


klänningen som bella har sytt åt challe. jävligt fin!



morfar & mormor. bästa




















challe och bella! :)



himla mysigt idag..

nu är jag jätte trött och jag ska slänga mig på soffan och
kolla hockey med mamma.

cyaaaaaa

strålande sol

hallåå!

gud vad bra väder det är och har varit hela dagen. eller hur?

igår var riktigt lyckat, är glad att jag inte drack speciellt mycket faktiskt. haha vissa blev ju bara för roliga. jag skulle ta mig lite chips igår, var såjävla hungrig, men då var fan allt slut. jag ringde till emelie och danni som skulle hem. då fick jag ju åka med :) haha och vem står inte med den störste skålen chips när jag kommer. jo emelie. haha så jävla rolig! var hemma runt halv 2. kan tänka mig hur länge alla andra festade. haha

idag vaknade jag skit tidigt, som vanligt... duscha och käka sen åkte jag med mamma upp till högsäter och kollade på challes match. gott att ligga i solen en stund. har som sagt tränat idag också, gick rätt bra. var helt slut efteråt. har bränt mig idag också.. inte okej. haha

nää detta blev mycket. nu ska jag hjälpa mamma, imorgon är de konfirmation för min syster ju. då blir det massa bilder tror jaaaaaaaaag. så håll utkik.

puss


fredag



sitter just nu och tar mig en cider och basar musik, hoffmaestro såklart :D syster har nyss lockat mitt hår så nu är jag redo för fest :D ska ha lite förfest hemma hos mig med grill och spel och musik. det blir danni, marre, nathalie, vickan, lollo, petra och helena :D! så dom kommer ungefär vid 7-8.  tagga ikväll :D! 
ska försöka att ta lite bilder så ni får se i morgon. kameran är som den är men ska göra mitt bästa.
hörs i morgon :D

hejhej!

HOFFMAESTRO – Highway man


fest?

Pitbull – Fuego (DJ Buddha Remix)


lyssnar på denna låt just nu. funderar på om jag ska börja fixa mig. allt känns så fruktansvärt rörigt just nu? ska förfesta hos lisa men jag vet inte alls hur jag ska komma dit. haha. hoppas jag får tag på heidi och tjejerna snart.. haha annars får jag väl ordna det på annat sätt. gudomligt med helg också. är helt slut sen onsdags då det blev rätt mycket fest för mig! haha, men det var grymt kul på trägårn. mycket folk och goooo stämning!
träningen igår var de värsta. gaaaaad vad jobbigt! varit i skolan också, helt okej. jag och michaela missade naturkunskapen.. vi blev lite ledsna då, för natur är det roligaste ämnet tror jag. eller inteeeeeee


neje vi hörs väl imorgon. hadeee


17.01

hej

såhär snygg var jag för ett tag sen



åhus? ja? nej?


förra året














ååhh....... fan vad svårt

underbart med värme

ja, eller hur? men inte i kombination med mensvärk och allt! fan vad man vill dö just nu, svettas som en gris. haha :( värdelöst. idag har vi inte haft några särskilda lektioner. jag och emelie kom försent. OOPS. för att vi fick punka på bilen. haha punka! nej inte direkt men. lyssna på en gubbe som var från spela roll, och prata om miljön, sopor osånt? sen redovisning, mat & hem. orkade inte vara kvar, har sån nackvärk och allt..

ska nog vila mig lite på sängen och packa. ska träna ikväll, handboll sedan till uddevalla och lite fix så blir de nog utgång, trägårn. en lugn blir det.. har träning imorgon också.. men på fredag blir det nog all in! wohooow

aja. höres och synes





puss

måndag

aaack vad dålig jag är


idag orkade jag inte gå till skolan för två lektioner. är så jävla trött på skolan nu.. åsså har våran svenska lärare lagt in ett prov nästa torsdag. åååh getpung. på jävla medeltiden..... hur smart?

ser fram emot träningen sen, komma ifrån allt och bara rensa hjärnan lite.

dåligt väder är det också, skit kallt och ingen sol. HALLLÅÅ?
hoppas det blir bättre på genevilyran när jag ska vara med.. haha

aah nu är det allt för negativt här... undra varför :)


hejdå

in tha school

hejsan! sitter i skolan, slutade för en halvtimma sen kanske. har nyss varit och käkat, fick slå mig ner vid en dator i skolan för min buss går inte förren om 45 minuter så får gå om en kvart kanske. hade bara två lektioner idag, hur soft som helst och i morgon är jag ledig :D shooohooo. för de andra har nationellt prov i matte b och jag läser inte matte b. så hur gott som helst och sen går jag onsdag i skolan och sen ledig torsdag igen för det är k-dag :D och sen bara fredag awesoooe.  längtar tills fredag som tusan. kommer bli skitkul. ikväll så börjar försäsongsträningen för handbollen, phu hur ska jag orka haha men hoppas på bra träningar :)

puss & hej


FBI MOTHERFUCKER



stefanie i trollhättan när vi vänta på bussen
HAHAHAHAHAHHAHAHAH DÖÖR

back to reality

hej :D måste säga att jag har haft så jäkla kul denna lång helgen alltså haha. var med stefanie i tordags och då drog vi till trollhättan och till överby hahaha fyfan va kul de var. var helt kaos haha tjaffsa med tjejer och vänta på bussar i timmar omg. men konstigt nog så hade vi roligt hela tiden. haha! efter det drog vi hem till bjelkens lägenget och såg på film och myste. sen på fredag så åkte vi ihop hem till mig och softa och sen började vi fixa oss och så drog vi till danni som skulle ha grillfest hahaa var också så jävla kul vi körde sanning och konsenkvens och det slutade med att jag satt och gned porrigt mot alla deltagare och det skulle sugas bananer och strulas hej vilt & pinsamma sms hahah så jävla kul var det.. tror alla dog av skratt! sen åkte jag och stefanie hem till mig och sov. sov nog till 2-3 på eftermiddagen igår. men gott var det. sen så softade vi bara hos mig och sen åkte vi med bussen ner till stan och så var vi hos bjelken hon och jag och bara flippa totalt hahaha grannarna måste undra vad vi höll på med. men har haft så roligt med stefanie dessa dagar alltså :D haha!

och idag så fyller lilla mammsen år, firade henne förut och nu ska vi bara mysa resten av dagen!
är ledig tisdag och torsdag denna veckan, så gott.
 och nu längtar jag bara tills fredag :D wiho!!





hahah fridas vackra drink :D

jag orkar inteeeeeeeeeee

åååååh orkar inte berätta om min helg.

den var bra tills jag blev sur på vissa äckliga grejer



nu ser jag bara fram emot den 28! mujjeeeee's birthday ♥


lite party

här får ni några låtar sålänge.

A.R. Rahman – Jai Ho! (You Are My Destiny)


Groove Coverage – 7 Years And 50 Days - Radio Edit/Video Edit

Guru Josh Project – Infinity 2008 - Klaas Vocal Edit

Master Blaster – Until The End - Radio Edit

Inna – Hot - Play & Win Radio Version

fiieesta

hej på er

sitter här, rätt färdigfixad.. och dricker min första grogg. haha den är inte god. äpplejuice och sprit. haha fyfan vad vidrigt. men hade inget annat att blanda med. he he he

ska åka 18.10 från fla. om en imma typ då. softisscchhhhhhhhhhh

har inget kul att skriva verkligen

jag hoppas det blir en grym kväll. fast det tror jag nog med detta umgänge ;)


jappsi. hörs imorgon om inte förr

kisskiss

helt slut!

ojoj vad trött jag är.

träningen var skit kuhhuuul. typ, terräng distans först, 6 km.. tror ni jag dog elr? haha fyfan. sen körde vi tävling o lite sådär. det var en jävligt bra träning och jag är helt slut. detta är nog de tråkigaste träningarna.. men det visar sig nog sen :) nu ska jag gå till sängen och blunda i några timmar, upp 7.30 imorgon. känns sådär.. ;)

godnatt pusss

:)

träning

hej på eeeer! är jävligt taggad till att träna nu faktiskt. ska snart ta bilen ner till uddevalla, så hämtar jenny upp mig. sedan till trollhättan och träna med härliga bruuuuudar ;) ehheheee... ikväll blir det lugnt, jag blir ensammen.. mamma ska jobba o challe är iväg ju.. ååh tråkigt. kom hit jättegärna

imorgon är det juuuee galleejejjjjj. neää, nu får jag fixa till mig lite. byta om oså

kisskiss

hos stefanie

hejsvej, sitter hemma hos stefanie :) vi ska snart åka till trollhättan och shoppa på överby och mysa.

här kommer några bilder från grillningen i helgen



21.53

tjenixeeen


sitter här nyduschad och go! har varit och tränat idag också. grym e jag! känns otroligt skönt efteråt i alla fall :) har precis käkat lite och ska snart lägga mig på soffan med mammie. hon är ledig inatt, hur underbart? imorgon ska jag sova ut, sen möta upp jenny, ev. luncha. sedan blir det träning i trollis igen. sista för den hära veckan. gooott! på fredag ska jag jobba, sedan blir det galleeejj! höres

kisskisss

låååååååång helg

hej allihopa. har nyss varit iväg på spinning, gotttt bränna fett! nu så ska jag hoppa ner i duschen och sen mysa med mamma. skulle egentligen med på utgång med känner inte alls för det idag så det blir hemmamys :)

imorgon så blir det bara ta det lugnt är ju ledig torsdag & fredag :DD hur göttttt är inte det då weho. så i morgon blir det att slappa största delen av dagen och sen vara med tjejerna, kanske bio var det tal på. fårse fårse :)
men längtar mest till fredag :D grillfest awesomeee.

men nu blir det hopp i duschen.


hej

idag är jag mucho trött.


har vart ute och sprungit en runda förut, sen dammsög jag hele lägenheten, sen åte jag mat.
nu ska jag duscha
sen lägga mig på soffan

imorgon är siste dagen, sen lov i några dagar

hur underbart?


såhär tränad e jag nu


the blind side




såg nyss en jättefin film med familjen.. ni som inte har sett den måste se den.
den är baserad på en sann historia.


hur goda är inte dessa då?




åhååå sicka goda chips jag fått köpt mig idag! har precis käkat hemmalagad pizza, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla wallander och äta chips och sånt mysipys..

puss

20100509

hej alla söta :) förlåt för dålig uppdatering från min sida men har varit ganska upptagen i helgen. I fredags så slutade jag halv två så då åkte jag hem och så åkte jag ut och övningskörde med pappa och det gick jättebra så det är skönt :D sen åkte jag ner till stan hem till stefanie och så pumpa vi musik och funderade på vad vi skulle göra så drog vi och vanessa upp på en fest, eller fest och fest det var wattman och några som satt och drack och softa haha så kul var det. tänker inte gå in på det men vi skrattade hela tiden kan jag säga iaf hahaha! så skön.  sen så åkte jag hem till älskling och sov.

sen igår så vaknade jag kl 12 kanske, och så åkte jag hem med halv 1 bussen. och då fixade jag lite och sen började jag fixa mig för kvällen och så åkte jag ner till stan igen vid halv 4 och så mötte jag upp danni, vanessa, stefanie och pitty vid willys och så köpte vi massa till grillningen :D var jätte mysigt hos vanessa vi satt ute hela kvällen och drack och pumpa musik och tjöta, wattman och några andra kom dit också. hahah har aldrig skrattat så mycket som jag gjort dessa två dagar. var längesedan jag hade så kul. mina tjejer ♥ ni är bäst. nu längtar jag bara tills fredag också, ska bli kul :D!

är glad nu också för har precis pluggat jättemycket och är i princip färdig så de är skitgott :D
men nu ska jag ut och vara social med min underbara familj.
bilder från igår kommer när stefanie skickat dom till mig ;)



söndag=vilodag?

hallå! gud vad trött jag är idag. helt slut! festen igår var helt okeej, kollade på sm finalerna i handboll, åt grillat osådär och drack. sedan vid 9 åkte jag med lillis och jazz ner till uddevalla och partaja. hämtade upp jenny också. hihi :) kvällen var helt ok. imorse när jag vakna upp var mindre ok. mådde apa verkligen. åkte hem med halv 1 bussen, drog bort till allhem och hjälpte till o städa osådär. jappjapp. nu ska jag slänga mig in i duschen sen blir det soffan.. borde plugga egentigen, ååh jag vill inte..... GE MIG FREDAG, MALIN

lördag

hallihallåå. har precis varit ute på en löprunda. otroligt skönt! känns som att man har blivit taggad på ett helt annat sätt nu när man börjar ny förening och ska spela med tjejer som verkligen vill spela handboll. har tränat klart för denna veckan, på måndag börjar ny vecka. fan vad underbart! längtar tills första seriematchen verkligen.

igår hos malin var jävligt mysig. och sjukt rolig. jag har nog dem bästa vännerna. haha skratta ihjäl mig på allt. körde även den leken man gjorde när man var liten, dunkgömme eller pantgömmem vad som helst. sjukt roligt var det. åkte hem vid 1 inatt till miccan, decka direkt typ. vakna vid 8 idag typ, helt död.. åt lite frulle och kolla tv sen drog jag hem.

nu ska jag duscha, sen börja fixtrixa mig. sedan ner till allhem för avslutningsfest med hk höfers.

pusspuss


en snabbis

haallajja. sitter hemma hos malin nu. brudarna har bakat cupcakes och senare ska vi grilla och mysa :) vi hörs imorgon. puss

lycklig



hallå! sitter i skolan nu och gör mitt arbete om hypertoni... det går inget vidare, jag förstår ingenting och jag gör bara fel hela tiden. haha. ska försöka göra lite sen när jag kommer hem. den ska ju vara klar på måndag. hihi. idag ska jag träna igen, så jag hinner inte sitta vid någon dator idag. ikväll åker michaela med mig hem och sover :) imorgon ska vi ha mys ute hos malin, tjejerna verkar det som att det blir? ingen aning. lördag blir det träning sen party! wihuuu.

så vi hörs väl i helgen om inte förr! ha deee

pussar


jag dör, jag dör, jag dör

alltsååå min jävla träningsvärk i mina lår! förjävligt är det. kan knappt sätta mig på toa... imorgon lär väl vara ännu värre.. haha assåååå jag dör..

har varit på torp idag som sagt med min syster, köpte ett linne och enn par strumpbyxor. var hemma vid 6, decka direkt i sängen och vakna för typ en timma sen. nu ska jag mögla på msn lite.

puss

20100504

hejsvej :D ganska slapp da i skolan idag, hade nationella prov i engelska på morgonen fy är så svårt att hänga med i hördelen haha men hoppas de gick ok iaf. sen åkte ja o bella ut och ragga lite ;) haha och så hämtade jag idrottsgrejer hos bjelken, ja hade glömt dom där. så hade vi bara idrott och sen åkte jag hem.

nu ska jag snart åka till stan och så ska jag bowla med stefanie, daniella, pitty och vanessa :D kuuul!

vi hörs mer i morgon..


underbara träningsvärk

godmorgon... ja som sagt, igår började försäsongen. var riktigt kämp och jag ångrar att jag knappt har tränat något nu innan faktiskt... haha! jag gjorde ändå rätt bra ifrån mig. och idag ska ni veta att jag har en grym träningsvärk. mina lår är åt helvete, och rumpan! men det känns bra, det känns att man har tränat iaf. fick ett tufft försäsongs schema. tänk er att ha tränat 2 ggr i veckan, sen ingenting i två, tre veckor till att träna 4 ggr i veckan. jaa det kommer säkert bli jobbigt i början. men tänk sen :)


idag slutar vi tidigt. ska åka till torp med min syster idag också, sen ska jag bara hem och lägga mig på soffan! vad trött jag är. imorgon är det träning igen, tur att det bara är med boll. för det behövs det med :)

nej detta blev långt.. puss













här ska ni få

snodde den av sjögrens, tack :)


Hur gammal är ditt äldsta hångel? - för gammal
Yngsta hångel? - hmm..kanske ett år yngre än mig
Hur många har du varit riktigt kär i? - 1
Vad tycker du om kärlek? - underbart, förjävligt, underbart
Har du flashat/strippat nångång? - ja varje kväll 
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - jaa
Har du svårt för att bli kär? - njaa
När kysste/hånglade du med någon sist? - haha förra helgen 
Ångrar du det? - haha både ja och nej
Är du singel? - yes!
När fick du senast en komplimang? - igår
Hånglat med nån riktigt ful: - men jaaa
Hånglat med fler än 50 pers: - nej tror inte det
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: - ja kan ha hänt
Gjort något riktigt dumt: - har jag säkert 
Gjort något du verkligen ångrar: - japp
Varit nykter på nyårsafton: - ja, när jag var liten
Åkt ambulans: - nej, aldrig
Blivit polisanmäld: - nej
Fått din mamma att gråta: - njaae
Skämts över dina föräldrar: - jaaa
Skämts över dig själv: - aldrig! haha
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän: - ja
Tar du droger: - nej, det är skit
Vilka kläder sover du i: - trosor, tisha
Vad hatar du verkligen: - orättvisor
Varit kär: - men jaaaaa
Är du ensam nu: - i mitt rum ja
Vill du gifta dig: - jag vet inte riktigt?
Vill du ha barn: - jaa

 SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: - ehehhee
Såg dig gråta: - mamma och min syster
Fick dig att gråta: - i taket lyser stjärnorna
Du delade en dricka med: - vet inte
Du gick på bio med: - daniella :)
Skällde på dig: - haha, säger jag inte här 


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit: - ja
Kramat någon: - ja
Pussat någon: - ja
Köpt någonting: - ja
Sjungit: - ja
Saknat någon: - ja

HAR JAG?
Digitalkamera: - ja
Telefon på rummet: - japp
Egen dator: - ja
Könssjukdom: - nej
Husdjur: - ja, michaela? haha ♥
Bra kompisar: - ja.. sen har jag några bästa

20100503

nu alldeles strax så ska jag iväg på ansiktsbehandling, ska vara där klockan 5 :) ska bli gott.


träning

ska åka om två timmar och jag är redan ombytt. är grymt taggad till att träna! eller jag försöker ställa mig in på det. haha.. nej men det ska bli jävligt gött att svettas... det känns ju alltid så bra sen efteråt :) jahapp. har inte så mycket mer att skriva så vi hörs väleee.

puss


jag saknar er

igår såg jag på i taket lyser stjärnorna. en skit bra film, dom flesta har väl sett den? tycker den är så sorglig och man tänker verkligen till... när jag ser den filmen tänker jag på rebecka, hon förlorade båda sina föräldrar förra året. en familj som står oss väldigt nära.. ibland känns det som att ni inte har försvunnit, att ni sitter där uppe i stockholm, man slår en pling och tjötar lite. men det kan vi inte längre... jag saknar er


haallajjaaaa

fasiken ett sånt väder eller???

har suttit utomhus i en timma cirkus och har redan fått färg.. lär väl vara bränd ikväll.. haha ;) har fått det nya spotify nu också, tror jag väl? haha kan iaf gå in på mina vänners listor och lyssna. superbra! med tanke på att mina listor är så tråkiga.. haha. neee jag ska nog sätta mig en stund till i solen.

funderar på att färga håret mörkare.. hmm får fundera lite på den :)

haha, förra sommaren! saknar dig


operation flöthelg avklarad

hallååå. herrejisses vad jag har flötat i helgen, seriöst! haha mitt fejs ser ut som fan. finnarna bara kommer! haha nejmen jag mår inte så bra.. gött att börja träna, jag och michaela kom fram till att jag typ kommer tyna bort? haha så smal kommer jag bli... haha eller inte. jag och min sytser gjorde iaf hemmalagad pizza som var huuur god som helst. så nu är jag mätt och goooo. kollar även lite på humorgalan.. är ledig imorgon, känns sjukt goooooottttt. kan sova länge, bara degaaa.

NEJ VI HÖRS


puss

20100502

har varit en mysig och kul helg :) idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara med bjelken i det fina vädret. han blev även klippt idag :D blev riktigt bra. snygging! sen gick jag ut och gick med mamma och sen åt vi en jättegod middag och nu sitter jag här och inte gör något. tänkte lägga mig i sängen och äta popcorn och titta på desperate housewives :) i morgon är vi lediga från skolan, riktigt gott så ska bara ta det lugnt.


wipeout

tjenixeeen!
har precis tripplat michaelas hår och vi kollar på wipeout. idag har vi inte gjort något speciellt. varit inne i centrum och handlat gott till ikväll, en riktig flötarkväll blire! snart börjar ciao bella som vi ska se, sen blir det lite körslaget. vi har även hyrt en film som vi tänkte hinna med. minns inte vad den heter just nu? men det kommer upp senare, har iaf sett förut och den var riktigt bra :) hmmmmmm vi hörs väl alla sötnosar
puss

lördag

hejsan :D är hemma hos mig nu med älskling, vi bara degar i soffan och har nyss kikat på gårdagens talang på tv4 anytime. vi vaknade upp i stan och drog och käkade thai buffé :D hur gott är inte det dåå.. mm satt som en smäck.

igår var riktigt kul med brudarna :D riktigt goa tjejer och vi hade skit kul.  måste göras om snart :D!

här kommer några bilder, tog inte många bilder på grund av att min kamera är cp!





godmorgon godmorgon

usch vad klockan är tidigt. michaela sover fortfarande och jag vill inte väcka henne :) somnade igår framför tvn och sov här hela natten, dock hade michaela gått in till sitt rum. hihi...

har precis myst lite med pissemissen pelle och mölar nu i mig chips och cola... inte okej! haha

idag hart vi inga direkta planera, vi hoppas att vädret blir bättre. för då tänkte vi dra och kolla på lite fotboll. annars degar vi nog framför tvn. ha en bra dag.

puss





RSS 2.0